Världsstjärnor i pingis på besök i vår låsbutik

Idag hade vi besök av dessa fd världstjärnor i pingis i vår låsbutik i Falkenberg. Nedan finner du saxad text från vår tävling på facebook, gå gärna in för att delta i utlottningen av presentkort på 500 kr på restaurang ocean.

Gissa på vem de 3 personerna i gula tröjorna som tillsammans har 9 VM guld och 16 EM guld i pingis är, dela och gilla bilden och du är med på utlottningen av ett presentkort på 500 kr på restaurang Ocean.
Vi på Wikströms lås/Protectum är otroligt stolta att ha med dessa 3 pingisikoner i vår tävling som alla har sitt hjärta i vårt vackra Falkenberg.
De har alla 3 SM guld för Falkenberg och var alla delaktiga när vårt Sverige vann VM finalen mot Kina med 5-0 1989, en av de enligt många absolut största bragderna i Svensk idrottshistoria.
I Sverige finns cirka 11.000 licensierade spelare som aktivt deltar i serie- och tävlingsspel. I Kina är motsvarande antal svindlande 15 miljoner, när man läser dessa siffror så förstår man hur stort det var att Sverige slog Kina med 5-0:-)